Om bog bobler

IMG_2029Bog bobler er min personlige og helt og aldeles subjektive anbefaling af bøger. Det er bøger, der bobler i maven eller i sindet længe efter, jeg har læst dem. Bøger som jeg har lyst til at læse igen. Bøger som jeg mener, alle gode bogorme skulle unde sig selv at læse.

Det er gode historier, der rammer i hjertet og i hjernen, og som er så spændende, velskrevne, indsigtsfulde, horisontudvidende, sprogligt sprudlende, sjove eller rørende, at jeg ikke kan slippe dem og bare må dele med omverden, hvor fremragende de er. Med bog bobler er det mit mål at give udgivelser, der har leveret en ekstraordinær god læseoplevelse et længere liv i publikums bevidsthed.

Mine favoritter er ofte moderne bestseller-litteratur, kan også være genre-litteratur og ja man bliver nødt til at prioritere sit læsestof benhårdt i mangel af timer på et døgn. Derfor lytter jeg også til anmelderne, som hjælper med at sortere på forhånd, omend de ikke altid  – men oftest har ret i, hvad der er skidt og kanel.

Der kan sagtens snige sig en enkelt tv-serie, film eller longread (lang fortællende magasin artikel baseret på fakta) ind i rækken af anbefalinger. Mediet er for så vidt lige gyldigt.

Det handler om den gode historie og om at hjælpe den videre udover stepperne, så flere kan få glæde af den.

Bog bobler er mit beskedne bidrag til at gøre netop det. Se med her

Advertisement