Nedtælling til Bogforum 2015 – vind en billet!

Skærmbillede 2015-11-02 kl. 14.32.34Om 5 dage går det løs. Fredag den 6. november, lørdag den 7. og søndag den 8. november slippes bognørderne ud af læse- og skrivehulerne og beruser sig i forfattermøder og bogtilbud i Bella Center København. Også i år byder Bogforum på et stjernespækket program, der kan give enhver bogtosse sved på panden og akutte tilfælde af FOMO (fear of missing out – og her mener jeg i IRL ;-). For hvornår skal man få tid til at spise frokost, drikke kaffe, nå en tissepause og ikke mindst hyggesnakke med alle bogvenner og bekendte, når der er så mange spændende forfattere at lytte til?

Der må prioriteres benhårdt, så her nævner jeg blot nogle af de forfattersamtaler og kloge hoveder, jeg ikke vil gå glip af i år:

Jan Sonnergaard, Caitlin Moran, Morten Pape, Puk Damsgård og Daniel Rye, Erik Valeur, Jakob Melander, Jesper Stein, Michael Larsen, Leonora Christina Skov, Jakob Levinsen, , Sørine Godtfredsen, Knud Romer, Christian Dorph og Simon Pasternak, Niels Lyngsø, Kirsten Hammann, Susanne Staun, Ulla Hinge Thomsen, Tommy Heisz, Kim Leine, Stefan Anhem, Svend Brinkmann, Stine Pilgaard, Theis Ørntoft, Ritt Bjerregaard og sidst men ikke mindst humørbomben Ole Henriksen.

Forleden var jeg til en særdeles hyggelig lille generalprøve, da arrangørerne bag Bogforum inviterede til blogger-event på Bella Sky hotel. Her mødte vi tre forfattere, jeg absolut også gerne vil høre på igen, og som du kan møde på Bogforum.

IMG_5758
Tre forfattere fortæller: Dennis Jürgensen, Ole Tornbjerg og Rune-Skyum Nielsen.

Ole Tornbjerg er aktuel med Drengen Fra Godhavn. En roman baseret på rigtige menneskers fortællinger om den horrible opvækst på børnehjemmet Godhavn, et sted hvor de voksne var alt andet end gode. Den har længe været på min læseliste.

Rune Skyum-Nielsen har arbejdet intenst i fem år på Jakob var her, en biografisk fortælling om forfatteren Jakob Ejersbo, der skrev Nordkraft og Afrika-trilogien Eksil, Liberty og Revolution. Bøgerne er blevet milepæle i dansk litteratur, og jeg glæder mig meget til at læse biografien, som dog først udkommer til foråret. Til gengæld er der samtaler om forfatterskabet og forpremiere på dokumentarfilmen Ejersbo-ekspeditionen. Den skal jeg se.

Et af barndomsidolerne Dennis Jürgensen fortalte om sin seneste krimi Dansende Røde Bjørne, og selv om jeg ikke har læst hans mange, mange bøger, der er udkommet siden Kærlighed ved første hik, så var det sjovt at opleve den nærmest kultagtige status han har blandt andre bloggere.

Der er faktisk også et rigtigt fint program for børn. Så i år bliver første år, jeg insisterer på, at min 7-årige søn skal med en af dagene, selv om det trækker mere i ham, når man siger spilmesse end bogmesse. Alligevel er jeg ikke i tvivl om, at han jubler, når jeg nævner:

Sebastian Klein, Kim Fupz Aakeson, Jacob Martin Strid, Jacob Riising, Tobias Hamann-Pedersen, Fest med Hr. Skæg, tegnekonkurrence, skattejagt, tegnemaskine, læs højt, superheltemasker og andet godt.

IMG_5810Hvis du også er klar til Bogforum, kan du vinde en billet med gratis adgang til én dag. Den der passer dig bedst.

Du skal blot skrive hvilken forfatter, du helst vil se på Bogforum og hvorfor.

Skriv i kommentarsporet, så finder jeg to vindere på onsdag kl. 12 og sender din billet med posten eller efter nærmere aftale.

Find dine favoritter i programmet her:

Advertisement

3 thoughts on “Nedtælling til Bogforum 2015 – vind en billet!

  1. Jeg l gerne høre Vibeke Sperling tale fredag, den 6. november kl. 14.45, hvor hun ber intervewet af Marianne Juhl om hendes bog “Russernes drømme”. Jeg har oversat ca. 60 sider af denne bog til engelsk. Bogen er en øjennåbner og brandgodt skildret og researched. Beder til, at det vil lykkes mig at finde et super ameriansk forlag, der vil udgive bogen
    Kl. 11.15 samme dag taler Jens Andersen om Pippi Langstrømpe. . Brænder efter at måske oversætte denne prisbelønnede forfatter. Bogen om M Strunge kl. 13.10.
    MvhAnna Halagr

  2. Jeg vil helst møde Katrine Skovgaard Rasmussen, der har udgivet en superflot skattejagtsbog – fordi hun er min veninde og jeg glæder mig til at se hende udleve sin forfatterdrøm!

  3. To med i konkurrencen – to vindere – alle er glade! Tillykke til Anna og Nanna. Jeg sender jeres billetter i dag, så snart I har mailet mig jeres adresser. Jeg har også skrevet til jer på mailen.
    Vi ses på Bogforum! 🙂

Der er lukket for kommentarer.